connectbot-commits

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Issue 153 in connectbot: ConnectBot's shortcut points to a Market search result codesite-noreply Thu Jun 18 03:00:22 2009

Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 153 by rafalax: ConnectBot's shortcut points to a Market search  
result
http://code.google.com/p/connectbot/issues/detail?id=153

What steps will reproduce the problem?
1. quit connectbot (using a task manager)
2. click on the connectbot icon
3. the Market app opens with the result of the search "connectbot" (in my
case there are two result : ConnectBot and HostMon)

What is the expected output? What do you see instead?
I'm expecting to go directly in ConnectBot.
What is strange is that once ConnectBot is in memory, the shortcut's
behaviour is back to normal...

What version of the product are you using (you can see this by using Menu
-> About in the Host List)?
1.5.2 (r316 2009.06.17)
on a HTC Magic (Cupcake)

What type of system are you trying to connect to?


If you are able to connect, what is the output of "echo $TERM", "uname -a",
and any other relevant information on the host?


Please provide any additional information below.
I had the same problem on 1.4 but it disappeared on 1.5 and reappeared on
1.5.2 :-/

--
You received this message because you are listed in the owner
or CC fields of this issue, or because you starred this issue.
You may adjust your issue notification preferences at:
http://code.google.com/hosting/settings

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"ConnectBot Commits" group.
To post to this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/connectbot-commits?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---