Loading...

RedDot-CMS-Users@googlegroups.com

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: Find and Replace issue Daniel Petroff Thu Feb 16 08:01:47 2012

Hi All

Thanks for you replies!

Jian, it's now been a few hours - is it normal to take that long? The strange 
part is that it runs every few minutes then goes back in to waiting state then 
runs again, etc... And there is no delete or stop button...

I will need this functionality for a big project later on an wanted to just 
test so I am now very worried...

Dan

Sent from my iPhone

On 16 Feb 2012, at 14:21, Jian Huang <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Hi Dan,
> 
> Thank you for the details.
> 
> Yeah, you are seeing the correct behaviour.
> 
> Allow me to elaborate.
> 
> It is an asynchronous process.  The only real confirmation when it is
> done is when you get the email from the system.  That's why on the
> confirm action dialog, it asks for which email to use to send user
> action completion message.
> 
> Hope that helps.
> 
> -Jian
> 
> On Feb 16, 7:54 am, danonne <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>> Actually I can now see that the job is running every few minutes...
>> This is not supposed to happen is it?
>> 
>> On Feb 16, 12:42 pm, danonne <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>>> Hi All
>> 
>>> I've been looking into the Find and Replace functionality in RD 9.0
>>> I went through the process once relatively painlessly. I was only
>>> working with one page at that time as a test (so I limited the search
>>> using page ID).
>>> After selecting the page to change and clicking start I got the
>>> confirmation message and the job started.
>> 
>>> However, a little while later - no changes have taken place. So, I
>>> tried again - this time extending the search to all pages (removing
>>> the Page ID filter). This time when I got to the final screen and
>>> clicked start I got this mesage:
>>> "Only one replacement process can be created per project. However, a
>>> similar process exists already in the list of asynchronous
>>> processes."
>> 
>>> There is now a Find and replace process in the asynchronous queue and
>>> I cannot seem to get rid of it... It doesn't have a delete button and
>>> when I start it - it runs (not making any changes though) and then
>>> stops and sits in the queue again.
>> 
>>> So, it didn't work the first time and now I cannot even run another
>>> one cause the first one just sits there in the queue...
>> 
>>> Any suggestions / help will be greatly appreciated!
>> 
>>> Thanks!
>> 
>>> Dan
> 
> -- 
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "RedDot CMS Users" group.
> To post to this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
> To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reddot-cms-users?hl=en.
> 

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"RedDot CMS Users" group.
To post to this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reddot-cms-users?hl=en.