Loading...

RedDot-CMS-Users@googlegroups.com

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: Find and Replace issue danonne Thu Feb 16 09:00:18 2012

And in the mean time its not making any changes as its supposed to and
its not allowing me to start a new one...


On Feb 16, 3:52 pm, Daniel Petroff <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Hi All
>
> Thanks for you replies!
>
> Jian, it's now been a few hours - is it normal to take that long? The strange 
> part is that it runs every few minutes then goes back in to waiting state 
> then runs again, etc... And there is no delete or stop button...
>
> I will need this functionality for a big project later on an wanted to just 
> test so I am now very worried...
>
> Dan
>
> Sent from my iPhone
>
> On 16 Feb 2012, at 14:21, Jian Huang <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> > Hi Dan,
>
> > Thank you for the details.
>
> > Yeah, you are seeing the correct behaviour.
>
> > Allow me to elaborate.
>
> > It is an asynchronous process.  The only real confirmation when it is
> > done is when you get the email from the system.  That's why on the
> > confirm action dialog, it asks for which email to use to send user
> > action completion message.
>
> > Hope that helps.
>
> > -Jian
>
> > On Feb 16, 7:54 am, danonne <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >> Actually I can now see that the job is running every few minutes...
> >> This is not supposed to happen is it?
>
> >> On Feb 16, 12:42 pm, danonne <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> >>> Hi All
>
> >>> I've been looking into the Find and Replace functionality in RD 9.0
> >>> I went through the process once relatively painlessly. I was only
> >>> working with one page at that time as a test (so I limited the search
> >>> using page ID).
> >>> After selecting the page to change and clicking start I got the
> >>> confirmation message and the job started.
>
> >>> However, a little while later - no changes have taken place. So, I
> >>> tried again - this time extending the search to all pages (removing
> >>> the Page ID filter). This time when I got to the final screen and
> >>> clicked start I got this mesage:
> >>> "Only one replacement process can be created per project. However, a
> >>> similar process exists already in the list of asynchronous
> >>> processes."
>
> >>> There is now a Find and replace process in the asynchronous queue and
> >>> I cannot seem to get rid of it... It doesn't have a delete button and
> >>> when I start it - it runs (not making any changes though) and then
> >>> stops and sits in the queue again.
>
> >>> So, it didn't work the first time and now I cannot even run another
> >>> one cause the first one just sits there in the queue...
>
> >>> Any suggestions / help will be greatly appreciated!
>
> >>> Thanks!
>
> >>> Dan
>
> > --
> > You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> > "RedDot CMS Users" group.
> > To post to this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
> > To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
> > For more options, visit this group 
> > athttp://groups.google.com/group/reddot-cms-users?hl=en.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"RedDot CMS Users" group.
To post to this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reddot-cms-users?hl=en.