Loading...

freebsd-ports@freebsd.org

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: xfe build fails on 8-i386 Pietro Cerutti Mon Feb 20 02:01:26 2012

On 2012-Feb-19, 14:32, Doug Barton wrote:
> Howdy,
> 
> I'm having problems building xfe on recent 8-stable i386:
> 
> cc -DLOCALEDIR=\"/usr/local/share/locale\" -DHAVE_CONFIG_H -I. -I.. -I.
> -I.. -I../intl  -I/usr/local/include -I/usr/local/include/freetype2
> -I/usr/local/include -I/usr/local/include -D_THREAD_SAFE
> -I/usr/local/include -I/usr/local/include/freetype2 -I/usr/local/include
> -I/usr/local/include  -D_THREAD_SAFE  -O2 -O2 -pipe -fno-strict-aliasing
> -MT ttyinit.o -MD -MP -MF .deps/ttyinit.Tpo -c -o ttyinit.o `test -f
> '../xvt/ttyinit.c' || echo './'`../xvt/ttyinit.c
> ../xvt/ttyinit.c:144:17: error: pty.h: No such file or directory
> ../xvt/ttyinit.c: In function 'write_utmp':
> ../xvt/ttyinit.c:217: error: 'struct utmp' has no member named 'ut_type'
> ../xvt/ttyinit.c:217: error: 'USER_PROCESS' undeclared (first use in
> this function)
> ../xvt/ttyinit.c:217: error: (Each undeclared identifier is reported
> only once
> ../xvt/ttyinit.c:217: error: for each function it appears in.)
> ../xvt/ttyinit.c:218: error: 'struct utmp' has no member named 'ut_id'
> ../xvt/ttyinit.c:218: error: 'struct utmp' has no member named 'ut_id'
> ../xvt/ttyinit.c: In function 'tidy_utmp':
> ../xvt/ttyinit.c:319: warning: comparison between pointer and integer
> ../xvt/ttyinit.c:321: error: 'struct utmp' has no member named 'ut_type'
> ../xvt/ttyinit.c:321: error: 'DEAD_PROCESS' undeclared (first use in
> this function)
> gmake[2]: *** [ttyinit.o] Error 1
> 
> Full build log available at http://people.freebsd.org/~dougb/xfe-build.log

Fixed, thanks.

-- 
Pietro Cerutti
The FreeBSD Project
[EMAIL PROTECTED]

PGP Public Key:
http://gahr.ch/pgp