Loading...

mythtv-users@mythtv.org

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: [mythtv-users] mythtvfrontend-.21 for mac osx connects to DB, does nothing Nathan Matsuda Fri Oct 31 11:00:49 2008

It doesn't crash, just sits there and does nothing.

I tried your version as well as the one from macvana.com - both did
the exact same thing. I'll try compiling my own this weekend, but I
figured I'd see if there might be a quick fix first.

I did try delete the ~/.mythtv directory, when I ran mythfrontend
again it brought up the options screen, but after entering in my
server info and clicking "next" it again stopped working.

Yeah, just passed -v all

On Fri, Oct 31, 2008 at 10:02 AM, David Snider <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>
> Nathan Matsuda wrote:
>> I've been trying to get mythfrontend-.21 to work on os x, intel.
>> Previously, version .20 worked fine. Upgraded the backend to .21, that
>> works fine, as does mythfrontend .21 on my linux box. Tested DB
>> connection manually from the macbook I'm on. However, after starting
>> v.21 for mac at the console, I get this the following, and then
>> nothing happens.
>>
>> ---SNIP----
>> LookupUDN(urn:schemas-upnp-org:device:MediaRenderer:1)
>> sName=UPnP/UDN/MediaRenderer,
>> sUDN=ecd2b56f-c334-40ed-9583-94fbb780747f
>> 2008-10-30 22:39:15.098 SSDP::EnableNotifications() - sending NTS_alive
>> 2008-10-30 22:39:15.098 SSDP::EnableNotifications() - Task added to UPnP 
>> queue
>> 2008-10-30 22:39:15.098 UPnp::Start - Returning
>> 2008-10-30 22:39:15.098 MediaRenderer::End
>> 2008-10-30 22:39:15.175 Empty LocalHostName.
>> 2008-10-30 22:39:15.175 Using localhost value of laptop
>> 2008-10-30 22:39:15.183 MCP::DefaultUPnP() - No default UPnP backend
>> 2008-10-30 22:39:15.190 MythSocket(13ebd70:9): new socket
>> 2008-10-30 22:39:15.190 MythSocket(13ebd70:9): attempting connect() to
>> (192.168.0.1:1234)
>> 2008-10-30 22:39:15.191 MythSocket(13ebd70:9): state change Idle -> Connected
>> 2008-10-30 22:39:15.191 MythSocket(13ebd70:9): state change Connected -> Idle
>> 2008-10-30 22:39:15.342 New DB connection, total: 1
>>
>>
>> Anyone run into this?
>>
> That's strange.  It looks like it connects to the DB based on the last
> line.  Does it just sit there or crash?  Did you download from my site
> (thesniderpad.com) or roll your own?   Have you deleted the ~/.mythtv
> directory?  Sometimes that helps.  What command line args are you
> passing to it?  -v ALL?
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> [EMAIL PROTECTED]
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
_______________________________________________
mythtv-users mailing list
[EMAIL PROTECTED]
http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users