Loading...

xen-users@lists.xensource.com

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: [Xen-users] Xen 3 to 4 upgrade network problem jacek burghardt Sun Feb 19 10:00:06 2012

Are you using xl or xm to create our vm ?
You need to create bridge first so vif can be attached to it.
Newtwork configuration had changed in 4.1.2 an with xl briges must be
created first.

On Sun, Feb 19, 2012 at 9:48 AM, FiFtHeLeMeNt <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

> Hi List ;
> I have a server running xen 3.4.2 on Centos 5.7 64 bit , today I tried to
> upgrade my xen to 4.1.2 using yum and gitco repository :
> http://www.gitco.de/repo/
> yum completed the upgrade successfully , but after I restarted the server I
> noticed dom0 has no network connectivity. it could ping its own ip address
> ,
> but could not ping the gateway.
> there was 3 interfaces up , eth0 , peth0 and lo. peth0 and eth0 had same
> mac
> address , eth0 had the ip address and peth0 had no IP address.
> I guess there was something wrong with the bridge , but I couldnt find the
> problem as my access was remote by KVM and you know how much kvm is
> horrible.
> hopefully I could reboot into normal kernel and downgrade the xen to
> version
> 3 again and everything was fixed.
> is there anything changed in networking of xen 4 ? is there any additional
> steps required for a successful upgrade from xen 3 to 4 ?
> Regards
>
> --
> View this message in context:
> http://xen.1045712.n5.nabble.com/Xen-3-to-4-upgrade-network-problem-tp5497164p5497164.html
> Sent from the Xen - User mailing list archive at Nabble.com.
>
> _______________________________________________
> Xen-users mailing list
> [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.xensource.com/xen-users
>
_______________________________________________
Xen-users mailing list
[EMAIL PROTECTED]
http://lists.xensource.com/xen-users