Loading...

xsan-users@lists.apple.com

[Prev] Thread [Next]  |  [Prev] Date [Next]

Re: Xsan crash Craig Kabis Fri Jul 15 10:00:11 2011

I did
cvfsck -jv
cvfsck -nv

and now in progress is
cvfsck -wv


2011/7/15 Vilius Šumskas <[EMAIL PROTECTED]>:
>> I'm having an issue with Xsan 2.2.1.
>> Xserve is the MDC running 10.6.8 Server.
>> 2 Mac Pro's are on 10.6.8 Client.
>> 2 Mac Pro's are on 10.5.8 Client.
>>
>> Everything been working pretty well for years.  Now on all the
>> machines as soon as I login I can't see the users desktop, icons, menu
>> bar or dock.  I get the spinning beachball.  I've waited up to 20
>> minutes with no luck.
>>
>> On the Xserve I get a blue background but the loginwindow never appears.
>>
>> When I unplug the Fibre cable on all the Macs everything logs in fine.
>>
>> On one of the Mac Pro I logged in this way.  Then plugged in the fibre
>> cable and Console if showing below.  Anyone have any ideas on how to
>> troubleshoot?
>>
>> 7/15/11 9:37:23 AM fsm[381] PANIC: /Library/Filesystems/Xsan/bin/fsm
>> "alsplaytree_insert: CvSplayInsert(sblk) failed!" file alloc.c, line
>> 490
>
> Sounds like a corrupted filesystem. Have you tried cvfsck?
>
> --
>   Vilius
>
>  _______________________________________________
> Do not post admin requests to the list. They will be ignored.
> Xsan-Users mailing list      ([EMAIL PROTECTED])
> Help/Unsubscribe/Update your Subscription:
> http://lists.apple.com/mailman/options/xsan-users/craigkabis%40gmail.com
>
> This email sent to [EMAIL PROTECTED]
>



-- 
~Craig Kabis
[EMAIL PROTECTED]
703.340.7325
 _______________________________________________
Do not post admin requests to the list. They will be ignored.
Xsan-Users mailing list      ([EMAIL PROTECTED])
Help/Unsubscribe/Update your Subscription:
http://lists.apple.com/mailman/options/xsan-users/alexiscircle%40gmail.com

This email sent to [EMAIL PROTECTED]